پذیرش اولین دوره دانشجویان استادمحور در دانشگاه کاشان  از مهر ۱۴۰۲

۰۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۵ کد : ۲۲۲۰۷ اخبار دانشگاه

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان از اجرای طرح استاد محوری از دو طریق آزمون دکتری و پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دانشگاه کاشان خبر داد .
دکتر جواد سلیمی سرتختی  تصریح کرد: پذیرش اولین دوره دانشجویان طرح استادمحوری دانشگاه کاشان تا پایان شهریورماه سال جاری به انجام خواهد رسید و ۱۰ دانشجوی دکترای  از مهرماه در دانشگاه کاشان مشغول به تحصیل می‌شوند.
وی از مزیت‌­های مهم این طرح را، پذیرش دانشجویان ممتاز توسط استاد میزبان برای انجام موضوعات پژوهشی نیازمحور و کاربردی جامعه و صنعت ذکر کرد و افزود: موضوع پایان نامه و استاد راهنمای دانشجویان طرح استادمحوری از ابتدای شروع به تحصیل مشخص است و بنابراین دانشجویان می‌­توانند بدون اتلاف وقت، هم‌زمان با گذراندن واحدهای درسی، فعالیت‌­های مرتبط با پایان­ نامه و رساله خود را نیز دنبال کنند.