برگزیدگان مسابقه ایده نگار مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان معرفی شدند

۰۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۸:۳۶ کد : ۲۲۲۰۴ اخبار دانشگاه

مرکز کارآفرینی با همکاری دانشکده های مهندسی و معماری و هنر و دفتر فنی اولین مسابقه ایده نگار را برگزار کردند.

در این رویداد  در قالب مسابقه طراحی نقشه نوآورانه و اقتصادی چند کارکردی خدماتی، رفاهی با پوشش گیاهی مناسب برای محوطه دانشکده مهندسی دانشجویان وکارکنان دانشگاه  طرح های پیشنهادی  را ارسال نمودند. ملاحظات مورد نظر عبارت بودند از:

1. توجه به مسائل فرهنگی و تاریخی و هویت شهر کاشان
  2. توجه به فناوری های نوین ساختمانی با تاکید بر فرم ساختار و همچنین مصالح و توجه به معماری  پایدار و حفظ محیط زیست
  3. توجه به مسائل اقلیمی و شرایط  آب و هوایی منطقه(جهت گیری، بافت و رنگ مناسب)
  4. در نظر گرفتن ابعاد زیبایی شناسانه و همچنین تناسبات مطلوب انسانی و ایجاد حس تعلق به مکان
  5. بهینه سازی فرم و در نظر گرفتن وجوه اقتصادی
  6. سادگی اجرا و امکان تسریع در ساخت
  7. حمایت از ایده های که استفاده از دستاوردهای فناورانه و دانش حاصل از نوآوری رشته های مختلف مهندسی در خود دارد مثلا در استفاده ازمصالح
  8. استفاده از پتانسیل مشارکت گروهی  از رشته های مختلف در طراحی

در این رویداد هفت تیم حرفه ای  شرکت نمودند  و بر اساس جزئیات مطرح شده در مسابقه طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه کردند.

لذا پس از بررسی اولیه در روز دوشنبه مورخ 19 تیرماه  در مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان، جلسه داوری طرح‌های ارائه شده برای مسابقه ایده نگار برگزار گردید. لذا بر اساس بررسی‌های انجام شده توسط داوران سه تیم به عنوان تیم های برتر انتخاب شدند و به تیم ها به ترتیب 7و5و3 میلیون تومان از محل اعتبار دانشکده های مهندسی و معماری هنر پرداخت خواهد شد.

آقابان دکتر فرشچی، دکتر نعمتی،  دکتر ممتحن،  دکتر خشوعی و خانم دکتر سلطانی داوران این رویداد بودند.