رئیس دانشگاه کاشان و جمعی از دانشجویان عراقی دانشگاه کاشان اهانت به قرآن کریم را محکوم کردند

۰۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۲ کد : ۲۲۲۰۲ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان و جمعی از دانشجویان بین الملل و عراقی دانشگاه کاشان اهانت  کشورهای اروپایی به قرآن کریم را محکوم کردند.

رئیس دانشگاه کاشان در جمع خبرنگاران با گرامیداشت و عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)  اقدام غیر انسانی و ناشایست برخی کشورها ی اروپایی به قرآن کریم را محکوم کرد و گفت: در عصری که انسانها ادعای پیشرفت و آزادی دارند ، اهانت به ساحت قرآن کریم اقدامی زشت و نشانه عجز و ناتوانی دشمنان اسلام است .

دکتر عباس کتابی اظهار داشت: وقتی دشمنان قدرت پاسخگویی و رویارویی در برابر منطق و عدل اسلام و قرآن را ندارند اقدام به دست زدن به چنین اعمال زشتی می زنند این عمل ناشایست و عمل وقیحانه آنها به طور یقین توسط همه آزادگان جهان محکوم می شود.

همچنین جمعی از دانشجویان بین الملل عراقی دانشگاه کاشان نیز با تجمعی اعتراض آمیز و با سردادن شعار "مرگ بر آمریکا" عمل وقیحانه اهانت به قرآن کریم را محکوم کردند.