ثبت نام حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه کاشان تمدید شد

۱۸ آذر ۱۳۹۱ | ۱۴:۱۵ کد : ۲۲۱۹ اخبار دانشگاه
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه کاشان گفت: ثبت‌نام ترم جدید حزه علوم اسلامی دانشگاهیان این دانشگاه تا بیست و پنجم آذرماه سال جاری تمدید شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌الله شبانی، افزود: این حوزه از علاقمندان به فراگیری فرهنگ و معارف اهل‌بیت(ع) دین‌پژوه می‌پذیرد.

وی، شروع ترم را از بهمن ماه اعلام کرد و اظهار داشت: کلاس‌ها در روزهای چهارشنبه صبح و پنج‌شنبه در صبح و بعد ازظهر برگزار می‌شود.

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: تمامی دانشجویان بومی و غیربومی و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی می‌توانند در این کلاس‌ها شرکت کنند.

به گفته وی، دین‌پژوهان برای ثبت نام می‌توانند به پایگاه اینترنتی www.hodat.ir  مراجعه کنند.

وی، با اشاره به برگزاری ششمین دوره ترم این حوزه یادآورشد: تاکنون 150 دین‌پژوه در این حوزه مشغول به تحصیل هستند.

وی، هدف اصلی این حوزه را آشنایی دانشجویان دین‌پژوه با مباحث دینی و معرفتی و بستری آماده برای دانشجویان ذکر کرد و اظهار داشت: حوزه علوم اسلامی تحصیل همزمان دانشجویان علاقمند به معارف دینی را در دانشگاه‌ها فراهم می‌کند.

حجت‌الاسلام شبانی، با بیان اینکه در مجموع کلاس‌ها  در قالب 66 واحد درسی به دین‌پژوهان ارائه می‌شود افزود: دین‌پژوهان مدرک پایان دوره حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دریافت می‌دارند.