جلسه هم‌اندیشی ائمه جماعات دانشگاه کاشان

۱۵ آذر ۱۳۹۱ | ۱۸:۱۴ کد : ۲۲۱۵ اخبار دانشگاه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، حضور پررونق دانشجویان در نمازجماعت را ارزشمند دانست و گفت: نماز جماعت، عامل نظم و انضباط، صف‏‌بندی و وقت‏‌شناسی و تعامل دانشجویان ‏است.

حجت‌الاسلام عباس خادمیان، در جلسه هم اندیشی ائمه جماعات دانشگاه کاشان، با اشاره به خطبه متقین نهج‌البلاغه، ویژگی‌های متقین را برشمرد و افزود: فرد متقی علمش آمیخته به علم، توانگری‌اش همراه با میانه‌روی و عبادتش پیوسته با خشوع و در جستجوی هدایت است.

وی با اشاره به اینکه، نماز جماعت، مقدمه وحدت صفوف و نزدیکی دل‌ها و تقویت‌کننده‏ روح اخوت است اظهار داشت: نماز آنقدر رنگ و بوی خدایی را در دانشگاه منتشر می‌کند که هیچ عملی دیگر جای آن را نمی‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد:  نمازجماعت روحیه فردگرایی و انزوا و گوشه‏گیری را از بین می‏برد و سطح دانش و عبودیت و خضوع را در جامعه اهل نماز، افزایش می‏دهد.

حجت‌الاسلام خادمیان، ارتباط عمیق دانشجویان با مسجد را برای حفظ آرامش روحی دانشجویان لازم دانست و گفت: از آنجا که دشمن امروز به طور جدی فرهنگ ما را هدف گرفته است، مساجد بهترین و مطمئن‌ترین مأمن برای مقابله با توطئه‌های دشمنان است.

حجت‌الاسلام خادمیان، با اشاره به اینکه، بایستی پرهیزکارترین و لایق‏ترین اشخاص، به امامت نماز بایستند افزود: نماز جماعت نوعی آموزش و الهام‌دهنده علم و تقوا و عدالت است.