۲۵۰ نفر عوامل اجرایی برگزاری آزمون ۱۴۰۲ دانشگاه کاشان را بر عهده دارند

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۰ کد : ۲۲۱۳۵ اخبار دانشگاه

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش گفت: 250 نفر عوامل اجرایی، برگزاری آزمون ایمن در حوزه امتحانی دانشگاه کاشان را بر عهده دارند.

دکتر مصطفی زاهدی فر افزود: چهار هزار و ۲۴۳ داوطلب ( 2606 زن و 1637 مرد) در پنج گروه آزمایشی انسانی و ریاضی فنی، هنر، علوم تجربی و زبان های خارجی  طی ۲ روز در این دانشگاه به رقابت می‌پردازند.

وی به برگزاری آزمونی ایمن و بدون هیچ مشکلی برای داوطلبان در حوزه امتحانی دانشگاه کاشان اشاره کرد و اظهار کرد: این رقابت ها در ۲ ساختمان دانشکده های علوم انسانی و ادبیات و زبان های خارجه برگزار می شود و امکانات سرمایشی، نور و صدا برای رفاه حال داوطلبان تامین شده است.

بطورکلی یک میلیون و ۱۹ هزار و ۴۳۶ داوطلب در نوبت دوم کنکور امسال ثبت نام کردند که زنان ۶۸۷ هزار و ۴۲۰ داوطلب( ۶۱ درصد) و مردان نیز ۴۳۲ هزار و ۱۶ داوطلب (۳۹ درصد) را تشکیل داده‌اند.

تعداد ۲۴۰ داوطلب نیز در خارج از کشور در نوبت دوم کنکور امسال ثبت نام کردند که ۱۴۵ نفر آنها مرد و ۹۵ نفر نیز زن هستند.

انتخاب رشته پذیرفته شدگان اولیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۲ اواخر مرداد انجام می‌گیرد و فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی نیز نیمه دوم شهریور امسال اعلام می‌شود.