عدالت آموزشی در پذیرش دانشجویان دکترا اجرا می شود

۱۴ آذر ۱۳۹۱ | ۱۷:۴۲ کد : ۲۲۱۳ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان، از اجرای عدالت آموزشی در پذیرش دانشجویان دکترا خبر داد و گفت: برگزاری آزمون دکترا در سال آینده به روش نیمه متمرکز برگزار می شود.

دکتر عباس کتابی، با اشاره به سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر توسعه تحصیلات تکمیلی و جذب اعضای هیات علمی دانشگاه ها افزود: در سال گذشته پذیرش دانشجویان دکترا به روش 25 درصد مصاحبه و 75 درصد آزمون برگزار می شد که برای سال آینده، روش 50 درصد مصاحبه و  50 درصد آزمون در نظر گرفته شده است.

وی اظهار داشت: اعمال این روش علاوه بر اینکه از نظر اجرایی امکان پذیر تر است ، موجب عدالت در نحوه نیز می شود.

وی، روش پذیرش دانشجوی دکترا در دنیا را از طریق مصاحبه بیان کرد و یادآورشد: دلیل این روش تکمیل نشدن بیش از 40 درصد ظرفیت دانشجو در دانشگاه های آن کشورهاست.

رئیس دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: این در حالیست که در ایران متقاضیان دکترا بیش از 200 هزار نفر وجود دارد.

دکتر کتابی، به افزایش سه برابری رشته های دکترا در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: امسال تعداد رشته های دکترای این دانشگاه به 30 رشته افزایش یافته است.

به گفته وی، بر اساس تدوین سند چشم انداز 1404، تا پایان برنامه پنج ساله تعداد رشته های دکترای این دانشگاه به 50 رشته افزایش خواهد یافت.