تحریم‌ها، خیزش علمی دانشگاه‌ها را مضاعف و به فرصت تبدیل کرد

۱۴ آذر ۱۳۹۱ | ۱۷:۴۱ کد : ۲۲۱۱ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان گفت: تحریم‌ها و تهدیدهای دشمنان بر علیه نظام جمهوری اسلامی، فعالیت‌های علمی، آموزشی دانشگاه‌ها و خیزش و جهاد علمی دانشجویان را مضاعف و به فرصت تبدیل کرد.

دکتر عباس کتابی، وابستگی به منبع نفت را به ضرر ایران دانست و افزود: باید با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی با این تحریم‌های نابرابر، عدم وابستگی به نفت را تجربه کرد که با این رویکرد توسعه اقتصادی ایران را به همراه خواهد داشت.

به گفته وی، در حال حاضر با شرایط موجود، توان علمی دانشجویان و صنعتگران برای تولید ملی و عدم وابستگی به صنایع و تولیدات خارجی دو چندان شده است.

وی، ارتباط هرچه بیشتر علم با صنعت را رمز تولید ملی ذکر کرد و اظهار داشت: بایستی سعی شود با ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت و کاربردی کردن علوم و افزایش حجم قراردادهای صنعتی، در راستای توسعه کمی و کیفی محصولات و کالاها همت گماشت.

رییس دانشگاه کاشان، میزان حجم قراردادهای ارتباط با صنعت این دانشگاه را در سال جاری 13 میلیارد ریال برشمرد و خاطر نشان کرد: گسترش فعالیت‌های پژوهشی و کاربردی، مورد تاکید این دانشگاه است.

دکتر کتابی، با اشاره به اینکه ارتباط علم با صنعت بایستی بر اساس نیاز منطقه و جامعه شکل گیرد یادآور شد: ارتباط با صنعت زمینه ساز تولید ملی و حمایت از کالاها، تولیدکنندگان و صنعتگران ایرانی است.