تجلیل از استاد برجسته معماری در دانشگاه کاشان

۲۰ آبان ۱۳۹۱ | ۱۲:۳۲ کد : ۲۲۰۲ اخبار دانشگاه
تجلیل از استاد برجسته معماری در دانشگاه کاشان
   در راستای تجلیل از مقام اخلاقی و حرفه ای استادکاران معماری شهر کاشان، نشستی صمیمی با استاد "حبیب مهندس"  با حضور اساتید و دانشجویان گروه معماری دانشگاه کاشان برگزار شد.

مدیر گروه معماری دانشگاه کاشان گفت: این جلسه در جهت تعامل هر چه بیشتر دانشجویان نسل جدید رشته معماری و معمار بنام وتوانمند شهر کاشان استاد حبیب مهندس تهیه دیده شده بود.

محمدرضا حاتمیان افزود: هم نفسی با اساتید سنتی معماری،عملگرایی، تواضع حرفه‌ای، اخلاق حرفه‌ای و پاسداشت و استفاده از میراث گوهر بار معماری و معماران سنتی در آموزش و یادگیری معماری امروز، از اهداف این نشست بود که بصورت گفتگوی دوستانه دراین جلسه مطرح شد.

وی اظهار داشت: گروه معماری این دانشگاه با همکاری مرکز پژوهشی معماری و شهرسازی در حال تدارک و برگزاری نشست‌های با عنوان"سلسله نشست‌هایی با هدف جستجوی اصول و الگوهای معماری شایسته ایران اسلامی " است.

مدیر گروه معماری دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: این نشست ها با دو محور تعامل و همنشینی با استادکاران معماری سنتی کاشان و حضور نظریه پردازان امروزی معماری برگزار می‌شود.

در پایان این نشست از استاد برجسته معماری حبیب مهندس تجلیل شد.