برگزاری کارگاه راز طول عمر در دانشگاه کاشان

۱۶ آبان ۱۳۹۱ | ۱۸:۱۵ کد : ۲۱۹۸ اخبار دانشگاه
مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان، از برگزاری کارگاه راز طول عمر ویژه بانوان شاغل در این دانشگاه خبر داد.

مریم هاشمی، با اشاره به اینکه بیماریهای قلبی عروقی عامل 40درصد از مرگ و میر در کاشان را شامل می شود افزود: این کارگاه به منظورپیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و آموزش صحیح سالم زیستن در بین بانوان شاغل در کاشان برگزار می شود.

وی اظهار داشت: این آموزشها بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی توسط اساتید مجرب معاونت بهداشتی در سه دوره کنترل استرس، تغذیه و ورزش اجرا می شود.

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان، هدف کلی از برگزاری این کارگاه آموزشی را ارتقاء سلامت جامعه از طریق توانمند سازی زنان در خصوص پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی ذکر کرد..

به گفته وی، ارتقاء میزان آگاهی، نگرش وعملکرد زنان در زمینه بهبود تغذیه و ارتقاء فعالیتهای بدنی و کنترل استرس نیز از اهداف اختصاصی برگزاری کارگاه راز طول عمر است.