اجرای طرح قرائت 40000 زیارت عاشورا در دانشگاه کاشان

۱۵ آبان ۱۳۹۱ | ۱۵:۲۲ کد : ۲۱۹۷ اخبار دانشگاه
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان، از اجرای طرح ختم چهل هزار زیارت عاشورا در این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد شریف زارعی اظهار داشت: در این طرح دانشجویان با ختم این تعداد از  زیارت عاشورا، به استقبال محرم می روند.

وی، هدف از اجرای این طرح را معرفی وشناخت بیشتر شخصیت حضرت ابا عبداله الحسین(ع)، الگوسازی برای جوانان و ترویج فرهنگ شهادت ذکر کرد و افزود: این طرح  به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام عصر(عج) از بیست و ششم مهر ماه امسال شروع و تا پنجم آذر امسال ادامه دارد.

شریف زارعی، با اشاره به اینکه در این طرح تاکنون یک هزار نفر از دانشجویان شرکت کرده اند خاطر نشان کرد: به صورت هفتگی شرکت کنندگان به سوالات مسابقه پیامکی پاسخ گفته و در قرعه کشی شرکت داده می شوند.

لازم به ذکر است در پایان این طرح که به همت هیات دانشجویی فاطمیون و مدیریت فرهنگی، برگزار میشود به سه نفر از برگزیدگان کمک هزینه سفر کربلا اهدا خواهد شد.