تشکیل گروه آموزشی-پژوهشی نهج البلاغه در دانشگاه کاشان

۰۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۲۲:۳۶ کد : ۲۱۹۶۰ اخبار دانشگاه

رئیس دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه کاشان از ایجاد گروه آموزشی-پژوهشی نهج البلاغه در این دانشگاه خبر داد.
دکتر امیرحسین رسول نیا خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت وجایگاه  نهج البلاغه و رهنمودهای همه جانبه و نورانی آن و ارتقای فعالیتهای آموزشی و پژوهشی مرتبط با نهج‌البلاغه، دانشگاه کاشان با ایجاد گروه آموزشی نهج البلاغه موافقت و آنرا تصویب نموده است.
رئیس دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه کاشان افزود: به همین منظور دکتر علی حسین زاده عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه کاشان به عنوان مدیر گروه نهج البلاغه این دانشگاه انتخاب و منصوب شد.
دکتر امیرحسین رسول نیا اعلام کرد که مجوز پذیرش دانشجو در رشته نهج البلاغه در مقطع کارشناسی ارشد در دو گرایش اصول دین و معارف علوی و گرایش اخلاق و تربیت فردی و اجتماعی و در مقطع دکتری در گرایش علوم و معارف نهج البلاغه اخذ شده است و پذیرش دانشجو در این مقاطع تداوم داشته و تقویت خواهد شد.
وی افزود: یکی از بهترین راه ارتقاء علمی و تعمیم فرهنگ نهج البلاغه، تربیت نیروهای متخصص و متعهد است که اگر در مراکز علمی و دانشگاه ها رشته تحصیلی نهج البلاغه ایجاد شده و توسعه پیدا کند شاهد زمینه سازی جهت رشد تعالیم علوی در جامعه خواهیم بود.