برترین های مسابقات سراسری قرآن کریم دانشجویان کشور دانشگاه کاشان

۱۱ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۹:۳۳ کد : ۲۱۹۵ اخبار دانشگاه
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان، از کسب پنج عنوان برتر دانشجویان این دانشگاه در مرحله منطقه ای بیست وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم دانشجویان کشور خبر داد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان، از کسب پنج عنوان برتر دانشجویان این دانشگاه  در مرحله منطقه ای بیست وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم دانشجویان کشور خبر داد.

محمد شریف زارعی افزود: در این دوره مسابقات "مهدی طیبی نژاد" رتبه اول حفظ 10 جزء برادران و "سمیه مسعودی نیا" رتبه اول حفظ 20 جزء خواهران را کسب کردند.

وی اظهار داشت: در رشته ترتیل نیز "مجید رزمجو" به رتبه سوم این دوره مسابقات نائل شد.

وی خاطر نشان کرد: در این مسابقات "ملیحه طالبیان" رتبه سوم رشته حفظ کل خواهران و"فاطمه بدیعی" نیز رتبه سوم رشته حفظ10جزء خواهران را کسب کردند.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان یادآورشد: برگزیدگان این مرحله در ماههای آینده در مرحله کشوری مسابقات قرآنی شرکت خواهند کرد.

این مسابقات اردیبهشت ماه امسال در دانشگاه صنعتی قم برگزارشد.