برگزاری همایش خانواده ویژه والدین دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه کاشان

۳۰ آبان ۱۳۹۱ | ۱۳:۲۶ کد : ۲۱۷۴ اخبار دانشگاه
برگزاری همایش خانواده ویژه والدین دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه کاشان
  همایش خانواده ویژه والدین دانشجویان ورودی1391توسط مرکز مشاوره دانشجویی در تالار آزادی دانشگاه برگزار گردید.

دکترای روانشناسی بالینی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این نشست، مباحثی را در خصوص نوجوانان و نیازهای آنها و چگونگی رفع نیازهای نوجوانان ارائه کرد.

دکتر امیدی، در این نشست همچنین گزارشی را در مورد مسایل و مشکلات روان‌شناختی دانشجویان بیان داشت.

رییس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری این همایش را ایجاد ارتباط بین دانشگاه و خانواده از طریق مرکز مشاوره دانشجویی  به منظور کاهش یا پیشگیری از آسیب‌های روانی اجتماعی و تحصیلی در بین دانشجویان ذکر کرد.

در این همایش به هریک از خانواده‌ها بسته آموزشی شامل کتابچه و سه عدد بروشور آموزشی اهدا گردید.

لازم به ذکر است این همایش هرسال توسط مرکز مشاوره ویژه والدین دانشجویان ورودی جدید همان سال برگزار می‌گردد.