کارگاه آشنایی با مالکیت فکری در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۷ آبان ۱۳۹۱ | ۱۴:۰۵ کد : ۲۱۷۱ اخبار دانشگاه
کارگاه آشنایی با "مالکیت فکری" به همت مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه کاشان برگزار شد.

مدیر عامل موسسه دارایی‌های فکری مدرس، دراین کارگاه گفت: یکی از زیر ساخت‌هایی که می‌تواند ضامن اقتصادی و فناوری شرکت‌ها به خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان در عصر دانایی‌محوری باشد توجه به مالکیت فکری است.

مهندس حسن علم‌خواه اظهار داشت: شرکت‌ها با بهره‌گیری از نظام حقوقی مالکیت فکری، قادر خواهند بود تا چتر حقوقی کارآمدی برای فرآیند خلق ایده تا صادرات فناوری و تجاری سازی خودشان را فراهم آورند.

وی، در این کارگاه آموزشی، روش‌های حفاظت از ایده‌های نو و اختراعات و چگونگی ثبت آنها در مراجع قانونی داخل و خارج کشور و همچنین نحوه حمایت دولت و سازمان حمایت از نخبگان و ستاد فناوری نانو از اختراعات را بیان داشت.

پتنت و کاربردهای آن در تحقیقات و صنعت، ارتباط مالکیت فکری با شرکت‌های دانش بنیان، شهرت یا خوش نامی تجاری (برند1) و نقش آن در توسعه کسب و کار از دیگر مباحث ارائه شده در این کارگاه آموزشی بود.