نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان از فعالیت ها و موفقیت های علمی دانشگاه کاشان قدردانی کرد

۱۲ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۵:۱۲ کد : ۲۱۶۲۶ اخبار دانشگاه

نماینده  ولی فقیه و امام جمعه کاشان از فعالیت ها و موفقیت های علمی دانشگاه کاشان قدردانی کرد.
حجت الاسلام سید سعید حسینی در جمع هیات رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه کاشان ضمن تبریک سال جدید و تشکر از اقدامات انجام شده در این دانشگاه، اظهار داشت: پیامبر می فرمایند: عالمان همه هلاک می شوند مگر آنان که به علم خود عمل کنند و عاملان همه هلاک شوند، مگر آنان که از روی اخلاص کار کنند، و مخلصان در خطرند ( اَلْعُلَمَاءُ کُلُّهُمْ هَلْکَى إِلاَّ اَلْعَامِلُونَ وَ اَلْعَامِلُونَ کُلُّهُمْ هَلْکَى إِلاَّ اَلْمُخْلِصُونَ وَ اَلْمُخْلِصُونَ عَلَى خَطَرٍ ) شیطان بخاطر قسمی که یاد کرده است برای ما دشمن خطرناکی است.
امام جمعه کاشان از فعالیت ها و موفقیت های مختلف دانشگاه کاشان تشکر و قدردانی کرد و افزود: کسب رتبه برتر دانشگاه در نظام رتبه بندی دانشکاه های جهان اسلام و در نظام‌های رتبه بندی بین الملل، ایجاد مدرسه اشتغال، ایجاد مراکز نوآوری در دانشکده ها، ایجاد و استقلال پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان به عنوان ششمین پارک علم و فناوری دانشگاه های جامع کشور، تشکیل کنسرسیوم توسعه فن آوری ساخت دستگاه بافت فرش ماشینی، کارهای خوب و ارزشمندی است و مصداق ( العِلمُ سُلطانٌ) است و خداوند را  بابت همه این پیشرفت ها شاکریم.
حجت الاسلام حسینی افزود: در روند فعالیت ها، بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری را به عنوان سند بالادستی در نظر داشته باشید.
وی با بیان اینکه مراکز فکری و اندیشکده های امریکایی تصریح نموده اند ما نباید بگذاریم بیانیه گام دوم انقلاب رهبر ایران تبدیل به گفتمان شود، خاطر نشان کرد: شما با فعالیت در این زمینه طرح دشمن را خنثی کنید.
امام جمعه کاشان افزود:  من هم برای اجرایی شدن پنج فرمان حضرت آقا در حکم انتصاب اینجانب، از اساتید شما درخواست کمک می کنم.
در این دیدار رییس دانشگاه گزارش کاملی از اقدامات انجام شده در بخش های  آموزشی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی و دانشجویی ارائه و موفقیت های مهم دانشگاه  در سال   ۱۴۰۱ را برشمرد.  هنچنین رییس دانشگاه خواستار توجه بیشتر مدیران شهرستانی و استانی به جایگاه و ظرفیت های دانشگاه کاشان شده و لزوم توجه مسئولین را به حمایت از نگهداشت اساتید جوان و نخبگان منطقه بویژه در حوزه تامین مسکن و ایجاد شهرک مسکونی دانشگاهیان یادآور شده و از نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه محترم خواستار مساعدت شد.