آغاز بکار هیات ممیزه مستقل دانشگاه کاشان

۰۶ آبان ۱۳۹۱ | ۱۳:۰۴ کد : ۲۱۵۸ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان، از آغاز بکار هیات ممیزه مستقل این دانشگاه با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد.

دکتر امیرحسین رسول نیا، با اشاره به اینکه، دو دوره دو ساله قبلی هیات ممیزه این دانشگاه مشترک با دانشگاه شهر کرد برگزار می شده است گفت: نخستین جلسه مستقل این هیات ممیزه، بیست و چهارم آبان ماه سال جاری در این دانشگاه برگزار می شود.

وی، فعالیت هیات ممیزه را بررسی نهایی پرونده ارتقاء مرتبه اعضای هیات علمی دانشگاه ذکر کرد و افزود: در این هیات ممیزه، ارتقاء مرتبه های علمی مربی، استادیار، دانشیار و استاد مورد بررسی قرار می گیرد.

لازم به ذکر است: دکتر عباس کتابی رییس دانشگاه کاشان، به عنوان رییس هیات ممیزه، دکتر امیرحسین رسول نیا معاون آموزشی دانشگاه به عنوان دبیر و دکتر مجید منعم زاده معاون پژوهشی دانشگاه، اعضای حقوقی این هیات ممیزه را تشکیل می دهند.

اعضای حقیقی هیات ممیزه مستقل دانشگاه کاشان را نیز، دکتر عباس زارعت عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی، دکتر محسن محسن نیا عضو هیات علمی دانشکده های شیمی ومهندسی، دکتر علیرضا اشرفی عضو هیات علمی دانشکده ریاضی، دکتر مسعود صلواتی عضو هیات علمی دانشکده شیمی، دکتر مصطفی زاهدی فر عضو هیات علمی دانشکده فیزیک، دکتر علی قربان پور عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک، دکتر حسین نعیمی عضو هیات علمی دانشکده شیمی، دکتر سید جواد ساداتی نژاد عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی، محمد حسن تحریریان عضو هیات علمی بازنشسته دانشگاه اصفهان و دکتر محمود طاوسی عضو هیات علمی بازنشسته دانشگاه تربیت مدرس تهران شامل می شوند.