نهمین صعود دانشجویان دختر به قله صاحب الزمان عج الله کرمان

۲۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۱:۳۰ کد : ۲۱۵۷۰ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از نهمین صعود دانشجویان دختر به قله 2900 متری صاحب الزمان عج الله کرمان خبر داد.

رمضانی علوی افزود: این برنامه در مورخ 15 اسفند ماه با حضور 17 نفر از دانشجویان دختر به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره سرداران جبهه مقاومت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این صعود را، افزایش روحیه شادابی و نشاط، تقویت اراده و اعتماد به نفس و افزایش روحیه غلبه بر سختی ها ذکر و خاطر نشان کرد: معرفی الگوها و اسطوره های جبهه مقاومت و حافظان امنیت از دیگر اهداف برنامه ها صعود دانشجویان در سال های اخیر بوده است.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان افزود:  برنامه صعودهای دانشجویی هر ساله دو بار در سال و در ماه های اردیبهشت و آذر ماه یا پایان اسفند ماه برگزار می گردد که با رفع بیماری همه گیری کرونا نهمین صعود در اسفندماه برگزار گردید.

رمضانی علوی حضور در گلزار شهدای کرمان و زیارت مزار سردار رشید سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی و بازدید از باغ تاریخی ماهان را از بخش های دیگر برنامه صعود دانشجویان بیان کرد.