اعزام ۲۶۰ دانشجوی دانشگاه کاشان به اردوی راهیان نور

۱۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۲:۰۷ کد : ۲۱۵۳۹ اخبار دانشگاه

260 دانشجوی دانشگاه کاشان  با بدرقه رئیس دانشگاه،معاون فرهنگی واجتماعی و جمعی از مسئولان دانشگاه پس از قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام ، به مناطق عملیاتی جنوب در قالب اردوی راهیان نور اعزام شدند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان  گفت: 160 دانشجوی خانم و 100 دانشجوی برادر به وسیله 6 دستگاه اتوبوس  در سفری پنج روزه  از مناطق عملیاتی دوران هشت سال حماسه و ایثار در جنوب کشور بازدید می کنند.

محمد حسین احتشامی بازدید  از یادمان‌های فتح المبین  و فکه باقری و آوینی ، دهلاویه ، هویزه ، طلاییه، اردوگاه شهید باکری، اروند کنار ، تند گویان ، نهر خین ، شلمچه را از برنامه های این کاروان دانشجویی عنوان کرد و افزود: اردوهای راهیان نور دانشجویی ظرفیتی بسیار ارزشمند برای ترویج فرهنگ شهادت و ایثارگری است.

وی خاطر نشان کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی هم چون بیان خاطرات دوران دفاع مقدس با حضور راویان مطرح کشوری و استانی، برگزاری مسابقات ورزشی و فرهنگی، مراسم معنوی قرائت زیارت عاشورا، دعای کمیل، اکران و پخش فیلم‌های مستندِ دوران دفاع مقدس از دیگر برنامه‌های اردوی راهیان نور خواهد بود.