صرفه‌جویی و درآمدزایی راه برون رفت مشکلات دانشگاه است

۱۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۲:۵۲ کد : ۲۱۵۳۱ اخبار دانشگاه

نشست هم اندیشی با یاوران علمی دانشکده های مهندسی، معماری و هنر و علوم پایه دانشگاه کاشان برگزار شد.
رئیس دانشگاه کاشان در این نشست با تبریک اعیاد شعبانیه از تلاش  خالصانه همه همکاران دانشگاه  قدردانی کرد و گفت: ارتقاء دانشگاه در نظام های مختلف علمی بین المللی ماحصل نظام جمهوری اسلامی و مدیون تلاش همه همکاران است.
دکتر عباس کتابی راه برون رفت مشکلات دانشگاه را صرفه جویی و درآمدزایی عنوان کرد و اظهار داشت: از آنجا که 100درصد از بودجه دانشگاه صرف پرداخت حقوق کارکنان این دانشگاه می شود، در این راستا اساتید با همکاری دانشجویان با انجام طرح های پژوهشی کاربردی و تجاری سازی علم  بایستی دانشگاه را در برون رفت این مشکلات، یاری رسانند.
رئیس دانشگاه کاشان پذیرش مازاد بر ظرفیت دانشجویان غیربومی، قرار گرفتن  دانشگاه در لیست سیاه کشور عراق، عدم اعمال مدرک یاوران علمی و عدم پرداخت حق بازنشستگان و حق التدریس اساتید را نمونه‌ای از مشکلات دانشگاه عنوان کرد: با خارج شدن دانشگاه از لیست سیاه عراق و پذیرش بیش از 270 دانشجوی دکترا و ارشد عراقی، پذیرش دانشجویان بومی، استقلال پارک علم و فناوری و ایجاد مرکز آزفا بخش زیادی از این چالش ها و مشکلات دانشگاه مرتفع خواهد شد.
دکتر کتابی همراهی و همدلی همه مجموعه خانواده این دانشگاه اعم از اساتید، کارمندان و دانشجویان را برای توسعه این دانشگاه مورد تاکید قرار داد و اظهار امیدواری کرد تا با همیاری همه مجموعه کارکنان بتوان رشد و بالندگی این دانشگاه را در همه ابعاد مختلف شاهد بود.
در این نشست صمیمانه، یاوران علمی دانشکده ها نیز مشکلات و نقطه نظرات خود را ارائه کردند.