آموزش کاربردی

اقدام به موقع همکار انتظامات دانشگاه کاشان جهت اطفاء حریق خودروی سواری

۰۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۵ کد : ۲۱۵۳۰ اخبار دانشگاه

مسئول انتظامات دانشگاه کاشان از اطفای حریق خودروی سواری توسط نیروی انتظامات در لحظات اولیه بروز حریق خبر داد. گفتنی است این حادثه به دنبال نقص در سیستم موتور خودروی سواری پراید سفید در محدوده بیرونی درب ورودی اصلی دانشگاه (پشت ساختمان کنسولگری)  اتفاق افتاده است.

امیر ابراهیمی افزود: خشنودی، رضایت و تشکر ویژه صاحب خودرو از جناب آقای دادایی و انتظامات دانشگاه بابت اطفاء حریق، باعث دلگرمی و رضایت این واحد است.
همچنین وی از همت و پیگیری مدیریت حراست در برگزاری دوره  آموزشی آتش نشانی طی یکی دو هفته اخیر برای پرسنل قدردانی کرد و گفت: برگزاری این دوره های آموزشی تاثیر بسزایی در نجات جان انسان ها و جلوگیری از خسارت مالی دارد؛ از دقت نظر، تعهد، آمادگی جسمانی، هوشیاری و سرعت عمل به موقع آقای دادایی تقدیر و تشکر شایسته به عمل می آید.