دومین جشنواره حرکت دانشگاه کاشان برگزار می شود

۲۶ مهر ۱۳۹۱ | ۱۹:۵۳ کد : ۲۱۴۳ اخبار دانشگاه
دومین جشنواره حرکت دانشگاه کاشان روز شنبه بیست و نهم ماه جاری در این دانشگاه آغاز بکار می کند.

دبیر برگزاری این جشنواره گفت: در این جشنواره چهار روزه، نمایشگاهی از دستاوردها و توانمندیهای انجمن های علمی برگزار می شود.

امید بافنده، با اشاره به اینکه، این جشنواره با حضور 17 انجمن علمی این دانشگاه برگزار می شود افزود: در این جشنواره انجمن های علمی مهندسی برق، معدن، عمران، کامپیوتر، مکانیک، شیمی، علوم کامپیوتر، ریاضی، آمار، معماری، صنایع دستی، باستان شناسی، فرش، جامعه شناسی، روان شناسی، زبان و ادبیات فارسی و رباتیک حضور دارند.

به گفته وی، این جشنواره علاوه بر برگزاری نمایشگاه، با برنامه های متنوع دیگری شامل مسابقه علمی، نقاشی، طراحی، بازی فکری و کارگاه ها و سمینارهای تخصصی نیز همراه است.

وی، هدف از برگزاری این جشنواره را شکوفایی خلاقیت ها و استعداد های دانشجویان و ارائه توانمندیهای علمی در زمینه های مختلف و ارتقاء فعالیت های علمی گروهی دانشجویان ذکر کرد.

بافنده، از برگزاری پنجمن جشنواره ملی حرکت در دانشگاه شهید بهشتی تهران از تاریخ هشتم تا چهاردهم آبان ماه امسال در تهران خبر داد و خاطر نشان کرد: در این جشنواره توانمندیهای انجمن های علمی دانشگاه کاشان نیز ارائه خواهد شد.

دومین جشنواره حرکت دانشگاه کاشان، دوم آبان ماه با انتخاب انجمن های علمی برتر پایان می یابد.