ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی دانشگاه کاشان شروع شد

۲۵ مهر ۱۳۹۱ | ۱۷:۴۳ کد : ۲۱۳۷ اخبار دانشگاه
مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، از شروع ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی در این دانشگاه خبر داد.

سید مهدی کریمیان افزود: دانشجویانی که تاریخ عقد آنها از اول مهرماه سال گذشته  تا اول مهر امسال باشد می توانند در این مراسم شرکت کنند.

وی، مهلت ثبت نام را 22 مهرماه تا 13 آبان ماه سال جاری ذکر کرد و اظهار داشت:یکی از زوجین بایستی به عنوان دانشجو در حال تحصیل باشد و در صورتی که هردو زوج دانشجو باشند ثبت نام یک نفر از آنها کفایت می کند.

وی، با اشاره به اینکه ثبت نام به روش اینترنتی انجام می شود خاطر نشان کرد: دانشجویان می توانند با مراجعه به سایت ازدواج دانشجویی  نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان افزود: افراد ثبت نام کننده به قید قرعه به سفر عتبات، مکه و مشهد مقدس اعزام خواهند شد.

وی با بیان اینکه برای زوج های جوان برنامه های متنوعی در نظر گرفته شده است، یادآورشد: کارگاه های آموزشی و سفرهای آموزشی و فرهنگی نیز برای زوج های جوان تدارک دیده شده است.