اولین رویداد روشنا با حضور ۱۸۰ نفر از فعالین شهرستان کاشان برگزار شد

۲۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۶:۲۱ کد : ۲۱۳۴۷ اخبار دانشگاه

به گزارش دبیرخانه عفاف و حجاب دانشگاه کاشان  رویداد روشنا جهت آموزش و شبکه سازی فعالین عفاف و حجاب شهرستان با حضور دانشگاهیان دانشگاه کاشان و جمعی از فعالین شهرستان برگزار شد.

مسئول دبیرخانه عفاف و حجاب دانشگاه کاشان بیان داشت: این رویداد در قالب ۸ ساعت کارگاه آموزشی روز پنجشنبه ۲۰ بهمن ماه در محل پارک علم و فناوری برگزار شد و  به بررسی مسئله پوشش، آسیب شناسی علل بدحجابی وراهکاری ناظر بر آن و اصول مواجه و مناظره در حوزه حجاب و عفاف با حضور سرکار خانم اسلاملو پژوهش گر و نویسنده در حوزه زنان  و آقای وزیری زاده از موسسه خیبر پرداخته شد.

لازم به ذکر است، این دوره به صورت ۸ ساعت کارگاه مجازی ادامه دارد و شرکت کنندگان این رویداد در پایان با کسب حد نصاب نمره آزمون می توانند در دوره تخصصی شرکت می کنند.