نشست بررسی موسیقی غرب و ابعاد انحرافی آن در دانشگاه کاشان

۲۴ مهر ۱۳۹۱ | ۱۳:۵۸ کد : ۲۱۳۴ اخبار دانشگاه
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: نشست بررسی موسیقی غرب و ابعاد انحرافی آن با عنوان "هنر به چه قیمت؟ " در دانشگاه کاشان برگزار شد.

محمد شریف زارعی افزود: در این نشست دانشجویی، مباحثی در خصوص  بررسی موسیقی غرب و ابعاد انحرافی آن برای دانشجویان ارائه شد.

وی، هدف از برگزاری این نشست را، آشنایی دانشجویان با تبعات رسوخ موسیقی های انحرافی در بین جوانان  ذکر کرد و اظهار داشت: برگزاری اینگونه نشست ها، تاثیر بسزایی در ارتقاء سطح علمی و فرهنگی دانشجویان  دارد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان، همچنین از برگزاری کلاس آموزش طب اسلامی در این دانشگاه خبر داد و افزود: در این کلاس ها، مباحثی در خصوص طب سنتی، آشنایی با خواص گیاهان، اصلاح تغذیه در دوران جوانی بر اساس آیات و روایات ائمه اطهار و همچنین آشنایی با درمان های ساده گیاهی توسط کارشناس متخصص برای دانشجویان ارائه می شود.

شریف زارعی خاطر نشان کرد: این دوره از کلاس ها از مهرماه تا پایان آذر ماه در دانشگاه کاشان برگزار می شود.