ارائه آثار برگزیده دانشجویان معماری دانشگاه کاشان در خانه تاریخی عباسیان

۲۳ مهر ۱۳۹۱ | ۱۶:۲۴ کد : ۲۱۳۲ اخبار دانشگاه
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان، از ارائه آثار برگزیده دانشجویان انجمن علمی مهندسی معماری این دانشگاه در خانه تاریخی عباسیان خبر داد.

دکتر شریف زارعی افزود: در این نمایشگاه آثار برگزیده دانشجویان مهندسی معماری در زمینه های مختلف  به نمایش گذاشته می شود.

وی اظهار داشت: در این نمایشگاه که به همت انجمن علمی مهندسی معماری برگزار می شود فیلمهای مستند با موضوع معماری نیز برای علاقمندان ارائه می شود.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه خلاقیت ها و استعدادهای دانشجویان انجمن های علمی دانشگاه کاشان به گردشگران ذکر کرد و یادآورشد: این نمایشگاه  از بیست و سوم مهرماه شروع و تا بیست و پنجم ادامه خواهد داشت.

گفتنی است مراسم اختتامیه این نمایشگاه با حضور اساتید گروه معماری و جلسه آشنایی دانشجویان جدیدالورد رشته معماری همراه خواهد بود.