بازدید نماینده ولی فقیه و امام جمعه و فرماندار کاشان از محل برگزاری آزمون سراسری دانشگاه کاشان

۳۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۷:۴۸ کد : ۲۱۲۴۷ اخبار دانشگاه

حجت الاسلام والمسلمین حسینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان و فرماندار ویژه شهرستان کاشان عصر روز جمعه30 دی ماه از محل برگزاری آزمون سراسری کارشناسی 1402 در دانشگاه کاشان بازدید کردند و بر روند چگونگی آزمون قرار گرفتند.

ماراتن کنکور سراسری با رقابت داوطلبان هنر  با حضور 215 (161 زن و 54 مرد)عصر جمعه 30 دی ماه در حوزه امتحانی دانشگاه کاشان پایان یافت.

آزمون سراسری 1402 با رقابت سه هزار و 848 داوطلب ( 2309 زن، 1539 مرد) طی دو روز پنجشنبه 29و جمعه  30 دی ماه در  پنج گروه آزمایشی تجربی و زبان‌های خارجی ، علوم انسانی و ریاضی - فنی  و هنر در دانشگاه کاشان برگزار شد.

نتایج اولیه داوطلبان کنکور دی در نیمه دوم اسفند ماه توسط سایت سازمان سنجش منتشر خواهد شد.