پیام وزیر جهاد کشاورزی و پیام معاون وزیر دفاع به مناسبت درگذشت استاد فرهیخته و فقید دکتر سیدعلیرضا اشرفی

۲۱ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۰ کد : ۲۱۲۱۱ اخبار دانشگاه

انا لله و انا الیه راجعون

ضایعه تأسف‌بار درگذشت پروفسور سیدعلیرضا اشرفی، دانشمند بزرگ ملی و بین المللی در حوزه ریاضی و نانو  و استاد فرهیخته دانشگاه کاشان موجب تالم و تاثر فراوان اینجانب گردید.
از ویژگیهای برجسته آن مرحوم، پژوهشگری عمیق در علوم پایه و تولید علم در مرزهای دانش بشری، حضوری فعال و موثر در ارتباطات و دیپلماسی علمی بین المللی و در عین حال تعلق خاطر و تعصب نسبت به ایران اسلامی، استادی توانمند و دلسوز نسبت به دانشجویان، متواضع، مهربان و خوش برخورد، و در یک کلام استادی کم نظیر در علم و اخلاق بودند.
بی‌شک شخصیت علمی مرحوم پروفسور اشرفی مایۀ افتخار در سطح  ملی و بین‌المللی برای دانشگاه کاشان و شهر کاشان بود و یاد و خاطره ایشان همواره در ذهن و قلب همگان خواهد ماند. اینجانب رحلت نابهنگام ایشان را تسلیت و تعزیت عرض میکنم و برای آن عزیز سفرکرده رضوان و رحمت واسعه الهی و برای کلیه بازماندگان محترم، صبری جمیل و اجری جزیل مسئلت دارم.

سید جواد ساداتی نژاد
وزیر جهاد کشاورزی