برگزاری مسابقات فوتسال دانشجویی با حضور 39 تیم

۰۶ آذر ۱۳۹۱ | ۱۸:۰۲ کد : ۲۱۲۱ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از برگزاری پانزدهمین دوره مسابقات فوتسال دانشجویی، در این دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: این دوره مسابقات با حضور 39 تیم، از تاریخ ششم آبانماه آغاز و تا 15 آذر ماه ادامه می یابد.

وی خاطر نشان کرد: این تیم ها، در قالب 10 تیم چهار تایی به صورت دوره ای در دور اول با هم به رقابت می پردازند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری این دوره مسابقات را ایجاد روحیه نشاط و شادابی و غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان و اشاعه ورزش های همگانی ذکر کرد.

علوی یادآور شد: مسابقات پانزدهمین جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی در دو بخش دختران و پسران در رشته های فوتسال، والیبال، بدمنیتون ، تنیس روی میز ، شنا ، شطرنج ، تیراندازی و آمادگی جسمانی برگزار می گردد.