پیام وزیر علوم به مناسبت درگذشت پروفسور سیدعلیرضا اشرفی

۲۰ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۳ کد : ۲۱۲۰۸ اخبار دانشگاه

انا لله و انا الیه راجعون

خبر تاسف‌بار درگذشت ناگهانی استاد ارجمند، "پروفسور سید علیرضا اشرفی " عضو هیات علمی دانشگاه کاشان، بسیار موجب تأسف و تالم شد.

ایشان شخصیت برجسته علمی بین‌المللی بودند، استادی فرزانه، متواضع، دلسوز، خوشنام و انسانی وارسته، فرهیخته و مسئولیت پذیر بودند که در دوران پر بار خدمت صادقانه خود با روحیه‌ای وصف ناپذیر خدمات شایانی به میهن اسلامی ارائه دادند و همواره عشق به وطن را در اولویت خدماتش قرار می‌داد.

فقدان این استاد فرهیخته و پر افتخار را به خانواده محترم ایشان، جامعه دانشگاهی، خصوصاً شاگردان و اساتید دانشگاه کاشان تسلیت عرض می‌کنم و از درگاه پروردگار متعال برای آن زنده‌یاد، رحمت و مغفرت واسعه الهی و برای بازماندگان، شکیبائی و طول عمر با عزّت و سربلندی مسئلت می‌نمایم. خداوند متعال روح بلند آن بزرگ مرد آسمانی را با انبیا و اولیا محشور و همنشین کند.

محمدعلی زلفی‌گل
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری