درگذشت دکتر سیدعلیرضا اشرفی عضو هیات علمی گروه ریاضی

۱۹ دی ۱۴۰۱ | ۲۲:۰۸ کد : ۲۱۲۰۷ اخبار تصویری

انا لله وانا الیه راجعون
باری دیگر، ناباورانه، چراغی در جهان دانش خاموش شد که جبران آن برای جامعه علمی کشور و جهان بویژه در حوزه علم ریاضی امری بسیار سخت و بعید است .درگذشت دانشمند سختکوش واندیشمند فرزانه، شادروان پروفسور سید علیرضا اشرفی، جامعه علمی ایران و به ویژه دانشگاه کاشان را در ماتمی اندوهناک فرو برد. التیام فقدان جانسوز این استاد وارسته جز با رضایت بر مشیّت الهی میسّر نخواهد بود. بدون تردید این واقعه اسفناک، فقدانی سنگین و جبران ناپذیر برای جامعه دانشگاهی و ضایعه ای عظیم در مجموعه علمی و فناوری کشور به شمار می آید.  مرحوم پروفسور اشرفی پژوهشگر برتر کشور در سالیان متمادی اخیر و یکی از برجسته‌ترین و بنام‌ترین اساتید رشته ریاضی این سرزمین، معاون اول آکادمی جهانی ریاضی شیمی، فردی که دغدغه‌ای جز آموزش، پژوهش و تعلیم و تربیت جوانان نداشت. دلبستگی و تعلق خاطر ایشان به پرورش علمی و اخلاقی دانشجویان وتلاش برای شکوفایی و بالندگی استعدادهای فرزندان برومند وطن در کنار سخت کوشی او را به مثابه یک استاد فرهیخته در عرصه علم و اخلاق جاودانه ساخت. درخشش بی ‏نظیر این دانشمند توانمند، بارها نام ایران را در مجامع علمی جهانی طنین‏ انداز کرد و سال ها فعالیت ارزنده ایشان در حوزه علم ریاضی و ریاضی-شیمی و کسب افتخارات علمی در عرصه جهانی و تربیت دانشجویان زبده در این عرصه، منشأ خیر ماندگار در میان دانشگاهیان و جامعه خواهد بود. یقین است که اندیشه و دستاوردهای گرانبهای این شخصیت خدمتگزار که تا آخرین لحظات حیات، در امر آموزش و پژوهش فعالیت داشت،‌ چون نگینی در آسمان علم و فناوری خواهد درخشید. فقدان استاد ارزشمند پروفسورعلیرضا اشرفی را به خانواده محترم ایشان، دانشجویان و دانشگاهیان، شاگردان و همکاران ایشان در دانشکده علوم ریاضی تسلیت عرض نموده، از خداوند منان برای آن فقید سعید، غفران،رحمت و رضوان الهی و برای خانواده گرامی آن مرحوم ، صبر، شکیبائی و طول عمر همراه با سلامتی، عزّت و سربلندی خواهانم.
دکتر عباس کتابی
رییس دانشگاه کاشان