کارگاه بررسی نظام حقوقی زن در اسلام در دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۶ آذر ۱۳۹۱ | ۱۷:۳۵ کد : ۲۱۱۹ اخبار دانشگاه
کارگاه بررسی نظام حقوقی زن در اسلام، با حضور حجت الاسلام محمد رضا کدخدایی کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی و استادیار مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، در دو جلسه به صورت همزمان در واحد خواهران و خوابگاه، ویژه دانشجویان دختر دانشگاه کاشان برگزار شد.

کارگاه بررسی نظام حقوقی زن در اسلام، با حضور حجت الاسلام محمد رضا کدخدایی کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی و استادیار مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، در دو جلسه به صورت همزمان در واحد خواهران و خوابگاه، ویژه دانشجویان دختر دانشگاه کاشان برگزار شد.

در این جلسات استاد کدخدایی به تبیین دیدگاه اسلام در مورد جایگاه زن پرداخته و به سوالات دانشجویان در خصوص ارث، دیه و ... پاسخ داد.

نویسنده کتاب "مجازاتهای اسلامی؛ چیستی و چرایی سنگسار" در این کارگاه با اشاره به فیلم ضد ایرانی و ضد اسلامی "سنگسار ثریا " به نقد این فیلم پرداخته و نظر اسلام را در این خصوص بیان داشت.

این نشست به همت مدیریت امور فرهنگی دانشگاه کاشان با هدف آشنایی دانشجویان با نظام حقوقی زن در دیدگاه اسلام و تحکیم بنیان خانواده برگزار شد.