نمایشگاه کاشان شناسی در دانشگاه کاشان گشایش یافت

۱۸ مهر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۲ کد : ۲۱۱۸ اخبار دانشگاه
نمایشگاه کاشان شناسی در دانشگاه کاشان گشایش یافت
 نمایشگاه "کاشان شناسی" به همت اداره روابط عمومی دانشگاه کاشان در محل ورودی دانشکده علوم این دانشگاه گشایش یافت.

در این نمایشگاه  تولید کنندگان کاشانی انواع محصولات  و صنایع خود را در بیش از 20 غرفه  ارائه کرده اند.

غرفه های گلاب، شیرینی جات سنتی کاشان، لباس های محلی، صنایع دستی شعر بافی، فرش و گیوه بافی از جمله غرفه های این نمایشگاه است.

در این نمایشگاه همچنین غرفه هایی از محصولات فرهنگی ستاد نمازجمعه کاشان و خبرگزاری های مختلف کاشان و مشاهیر کاشان ارائه شده است.

ارائه غرفه عکس کاشان شناسی توسط هنرمند ان عکاس "محمد نعمتی" و "محبوبه سهیلی" از دیگر آثار به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه است.

در این نمایشگاه همچنین محصولات غذایی انار، انواع  خشکبار و آش و لبو  برای دانشجویان ارائه شده است.

این نمایشگاه با هدف معرفی و شناسایی هر چه بیشتر آداب و رسوم ، فرهنگ و سنن و محصولات و تولیدات شهرستان کاشان به دانشجویان جدید الورود غیر بومی تا 26 مهر ماه سال جاری در دانشگاه کاشان برای بازدید علاقمندان دایر است.