عضو هیات علمی دانشگاه کاشان به عنوان برترین های فناوری نانو کشور معرفی شد

۱۸ مهر ۱۳۹۱ | ۱۱:۴۴ کد : ۲۱۱۷ اخبار دانشگاه
به گزارش سایت رسمی ستاد توسعه فناوری نانو در هفتمین دوره جشنواره برترین های فناوری نانو کشور دکتر" مسعود صلواتی نیاسر" عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری نانوی دانشگاه کاشان به عنوان برترین های فناوری نانو معرفی شد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: در هفتمین دوره جشنواره برترین های فناوری نانو کشور دکتر" مسعود صلواتی نیاسر" عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری نانوی دانشگاه کاشان به عنوان برترین های فناوری نانو معرفی شد.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: این مراسم که با حضور دکتر خیام نکویی معاونت فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر مخبر دزفولی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر سرکار دبیر ستاد توسعه فناوری نانو و دکتر رضایت مدیر کارگروه توسعه منابع انسانی و نیز متخصصان و صنعتگران فعال در عرصه نانو برگزار شد، دکتر صلواتی مقام دوم در شاخه متخصصین برتر علم نانوی کشور را کسب و تندیس بلورین اسن جشنواره را دریافت کرد.

وی افزود: هفتمین دوره جشنواره برترین های فناوری نانو، بعد از ظهر یکشنبه 16 مهرماه در سالن همایش های خلیج فارس نمایشگاه بین المللی تهران، برگزار شد و از برترین متخصصان، موسسات تحقیقاتی، آزمایشگاه ها، رسانه ها، مراکز رشد، فناوران، محصولات و تجهیزات فناوری نانو کشور تقدیر و تجلیل شد.

لازم به ذکر است در هفتمین جشنواره برترین های فناوری نانو، افراد و نهادها بر حسب کیفیت و حجم فعالیت ها و دستاوردهای سال 1390 مورد ارزیابی قرار گرفته و رتبه بندی شدند.