دکتر کتابی به عنوان رئیس دانشگاه کاشان معرفی شد

۱۷ مهر ۱۳۹۱ | ۱۸:۴۴ کد : ۲۱۱۵ اخبار دانشگاه
دکتر کتابی به عنوان رئیس دانشگاه کاشان معرفی شد
 طی حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر "عباس کتابی" به عنوان رئیس دانشگاه کاشان معرفی شد.

در این حکم آمده است: نظر به مراتب تعهد، دانش، شایستگی و تجارب ارزنده جناب عالی در امور آموزش عالی و به منظور تحقق هرچه بیشتر اهداف علمی و فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی بر اساس مصوبه جلسه شماره 715 مورخ 13/4/91 شورای عالی انقلاب فرهنگی به موجب این حکم به عنوان رییس دانشگاه کاشان منصوب می شوید.

وزیر علوم در این حکم افزوده است: امیدوارم با جلب مشارکت مسئولین استان و بهره مندی از تجارب اعضای هیات علمی دانشگاه و همکاران متعهد در تحقق اهداف تبیینی در برنامه تقدیمی به مجلس محترم شورای اسلامی موفق و موید باشید.

کامران دانشجو در ادامه بیان داشته است: ضروری است در حفظ بیت المال و اعمال سیاست های موثر به منظور صرفه جویی در هزینه های غیر ضروری و تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی کوشا بوده و با مدیریتی هوشمندانه دانش آموختگانی که روحیه ای قانون پذیر و نگرشی ارزشی و معنوی و گفتمانی عدالت خواهانه داشته باشند برای جامعه اسلامی تربیت نمایید.