پژوهشگر و عضو هیئت علمی دانشگاه کاشان در زمره پژوهشگران پر استناد یک دهم درصد برتر دنیا در سال ۲۰۲۲ قرار گرفت

۰۱ دی ۱۴۰۱ | ۰۰:۲۵ کد : ۲۱۱۱۵ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

مدیر کتابخانه مرکزی، تأمین منابع علمی و انتشارات دانشگاه کاشان گفت: از جمهوری اسلامی ایران در سال 2022 تعداد 14 پژوهشگر برتر در لیست پژوهشگران پراستناد یک دهم درصد برتر دنیا قرار گرفته‌اند که از این میان دکتر مسعود صلواتی نیاسری از دانشگاه کاشان جزء این 14 پژوهشگر پراستناد قرار گرفته است.
دکتر احمدی زاده افزود: تمام فعالیت‌های علمی بین‌المللی 10 ساله اخیر آقای دکتر صلواتی از جمله تعداد مقالات، تعداد استنادها، تعداد مقالات پراستناد، تعداد استناد به مقالات پر استناد مورد بررسی قرار گرفته است.
شرکت کلاریویت آنالیتیکس هر ساله به معرفی برترین پژوهشگران پر استناد دنیا (HCR)  می‌پردازد. این فهرست سالانه، پژوهشگران حوزه علوم و علوم اجتماعی که دارای تأثیر گسترده و معناداری هستند را شناسایی می‌کند. این تأثیر در انتشار مقالات پر استناد آنها در طول یک دهه گذشته منعکس شده است.

این پژوهشگران به نسبت جمعیت کل پژوهشگران حوزه علوم و علوم اجتماعی دنیا، یک در هزار یا به عبارتی یک دهم درصد (0.1%) برتر هستند.