رتبه اول دانشگاه کاشان در مسابقه انتخاب پایان‌نامه‌ها و رساله‌های برتر دانشجویی انجمن شبکه‌های هوشمند انرژی ایران

۰۱ دی ۱۴۰۱ | ۰۰:۱۵ کد : ۲۱۱۱۴ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

پایان نامه ها و رساله های برتر (در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) در مسابقه رساله برتر انجمن شبکه های هوشمند انرژی ایران توسط کمیته علمی انتخاب و در مراسم پایانی دوازدهمین کنفرانس شبکه های هوشمند از آنها تقدیر بعمل آمد. برگزیدگان از دانشگاههای کاشان، صنعتی شریف و خواجه نصیر طوسی هستند که دانشگاه کاشان با ۴ پایان نامه برگزیده از ۸ پایان نامه دارای بیشترین تعداد است.
پایان نامه های برتر انتخابی از دانشگاه کاشان بشرح زیر است:

-  مقطع کارشناسی: آقای حمیدرضا آقایی، استاد راهنما آقای دکتر حامد هاشمی دزکی، عنوان پایان نامه " هماهنگی بهینه رله‌های اضافه جریان جهت‌دار به کمک انتخاب مشخصه‌های استاندارد بهینه رله‌ها"
-  مقطع کارشناسی ارشد:
آقای مهرداد اصلانی، اساتید راهنما: دکتر حامد هاشمی دزکی و دکتر عباس کتابی، عنوان پایان نامه" ارزیابی قابلیت‌اطمینان ریزشبکه‌های هوشمند بر اساس عدم‌قطعیت‌های شبکه سایبری و منابع تولید پراکنده تجدیدپذیر"،
 آقای علیرضا توکلی، استاد راهنما: دکتر علی کریمی، استاد مشاور: دکتر میعادرضا شفیعی خواه ، عنوان پایان نامه" راهبرد بهینه پیشنهاد دهی یک هاب انرژی در بازار برق با لحاظ بازارهای حرارت و گاز طبیعی در شرا یط حضور واحدهای CHP و بیومس"،
 آقای پوریا عمرانی رهقی، استاد راهنما: دکتر حامد هاشمی دزکی، عنوان پایان نامه" مدیریت انرژی احتمالاتی بهینه هاب های انرژی خانگی با استفاده از روشهای کاهش سناریو ".