دکتر علی سعیدی عضو افتخاری دانشکده علوم مالی، مدیریت و کارآفرینی شد

۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۱۸:۴۵ کد : ۲۱۰۲۴ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

با حضور معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حکم  عضو افتخاری دانشکده علوم مالی، مدیریت و کارآفرینی دانشگاه کاشان به دکتر علی سعیدی خیر آموزش عالی اعطاء شد.

دکتر علی سعیدی در مراسم تجلیل از  استادان پژوهشگر و دانشجویان نمونه آموزشی و پژوهشی دانشگاه کاشان با تبریک روز پژوهش اظهار امیدواری کرد: پژوهش باید نتیجه محور باشد، تا همه پژوهش ها درراستای رفع مشکلات و مسایل برای آینده مردم باشد.
وی با بیان اینکه پژوهش کار نو کردن است و جامعه بشری را برای ما رقم می زند خاطر نشان کرد: برای امر پژوهش بایستی حلقه های مفقوده بین مردم و جامعه و صنعت برداشته شود.
وی تقاضا را برای امر پژوهش لازم دانست و افزود: برای تبدیل پژوهش به محصول تقاضا باید از طرف مردم باشد.
دکتر سعیدی با بیان اینکه قبل از اجرای پژوهش باید نیازسنجی پژوهشی صورت گیرد که چه پژوهش هایی اولویت دارد، افزود: نتایج پژوهش ها باید پاسخگوی نیازی از نیازهای موجود آموزش و پرورش یا جامعه باشد، در غیر این صورت سبب اتلاف وقت و انرژی و هزینه می شود و این امر باید به عنوان یک رویکرد غالب مورد توجه قرار گیرد .
وی پژوهش را بخشی از زندگی تولید و صنعت عنوان کرد و افزود: محور پژوهش آغاز زندگی است.
دکتر سعیدی با بیان اینکه ما نباید هیچ چیز را از علم کم بگذاریم  خاطر نشان کرد: راه های پژوهش را باید باز کرد تا به نتیجه مفید رسید.