افتتاح کتابخانه مرکزی دانشگاه کاشان با حضور معاون پژوهشی وزارت علوم

۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۸ کد : ۲۱۰۱۹ اخبار دانشگاه

کتابخانه مرکزی دانشگاه کاشان با حضور دکتر صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حجت الاسلام و المسلمین حسینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان و دکتر علی سعیدی خیر آموزش عالی و کارآفرین برتر افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

مدیر کتابخانه مرکزی، تأمین منابع علمی و انتشارات دانشگاه کاشان گفت: ساختمان کتابخانه مرکزی به مساحت ۴۵۰۰ متر مربع در ۴ طبقه به کمک خیرین ارجمند و شرکت عمران سی الک و اعتبارات دانشگاه ساخته شده است.

دکتر حسن احمدی زاده بخش های مختلف کتابخانه را۴ مخزن کتب فارسی و یک مخزن کتب لاتین، مجموعاً حدود ۳۰۰ هزار جلد کتاب و پایان نامه، دو سالن مطالعه برای برادران و خواهران عنوان کرد و افزود: در این مجموعه همچنین کتابخانه های تخصصی کاشان شناسی و بنیاد مطهر، سایت کامپیوتر و مرکز انتشارات و تامین منابع علمی نیز در نظر گرفته شده است.

وی کتابخانه نابینایان و کتابخانه دفاع مقدس را از دیگر برنامه های کتابخانه مرکزی عنوان کرد و اظهار داشت: بخش کتابخانه دیجیتال و منابع علمی الکترونیک نیز در این کتابخانه راه اندازی می شود.