اطلاعیه برگزاری آزمون اسکیس رشته معماری مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان

۲۸ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۳:۲۳ کد : ۲۰۹۹ اخبار دانشگاه

به اطلاع داوطلبان محترم فراخوان می رساند، آزمون این رشته در دو بخش زیر برگزار می گردد:

الف ـ ارائه رزومه علمی ـ حرفه ای:

داوطلبان باید رزومه خود را مشتمل بر موارد زیر و همراه با مستندات لازم در روز برگزاری آزمون، پیش از ورود به سالن آزمون و در پاکت های بسته تحویل مسئول سالن دهند:

1ـ سوابق آموزشی (کارنامه دوره کارشناسی و غیره)

2ـ سوابق پژوهشی

3ـ سوابق حرفه ای به صورت مصور

4ـ توصیه نامه های دانشگاهی

تذکر: مدارک ارسالی مسترد نخواهد شد.

ب ـ اسکیس طراحی معماری:

شرایط برگزاری آزمون اسکیس:

1 ـ زمان و تاریخ: پنج شنبه 30/06/91

مکان : کاشان ، دانشگاه کاشان ، ساختمان دکتر اسلامی

12:30 ـ 9:00

آزمون

13:30 ـ 12:30

نماز و صرف ناهار به پذیرایی دانشگاه

16:00 ـ 13:30

ادامه آزمون

2ـ وسائل مورد نیاز:

همراه داشتن لوازم ترسیم و طراحی اعم از ماژیک، مدادهای رنگی، آبرنگ و غیره بر عهده داوطلب می باشد.

تذکر 1: همراه داشتن هرگونه کاغذ، کتاب، جزوه، طرح و نقشه، پوستی، لپ تاپ، تبلت، موبایل در جلسه ممنوع می باشد.

تذکر 2: متعاقبا از برگزیدگان مرحله الف و ب آزمون فوق، جهت مصاحبه حضوری دعوت خواهد شد.