حدود 25 هزار مترمربع پروژه خیرساز در دانشگاه کاشان در حال ساخت است

۲۷ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۶:۲۵ کد : ۲۰۹۴ اخبار دانشگاه
حدود 25 هزار مترمربع پروژه خیرساز در دانشگاه کاشان در حال ساخت است

دبیر ستاد خیرین دانشگاه کاشان گفت: حدود 25 هزار مترمربع، پروژه آموزشی و کمک آموزشی توسط خیرین آموزش عالی در این دانشگاه در دست ساخت است.

محمد الماسی اظهار داشت: خیرین برای اجرای این طرح ها، 100 میلیارد ریال متقبل شده اند.

وی، تعداد خیرین آموزش عالی این دانشگاه را، حدود30 خیر برشمرد و افزود: این افراد نیکوکار تاکنون دو خوابگاه و یک سالن ورزشی را در این دانشگاه ساخته اند.

وی خاطر نشان کرد: همچنین با مشارکت خیرین، سه دانشکده مهندسی، شیمی و حقوق در این دانشگاه در دست ساخت است.

الماسی یادآورشد: دانشکده شیمی اول مهرماه سال جاری و دانشکده های مهندسی و حقوق مهرماه سال آینده به بهره برداری می رسند.

به گفته وی، دانشکده نساجی نیز به زودی با کمک خیر خانم تفضلی، در این دانشگاه عملیات اجرایی آن شروع می شود.

دبیر ستاد توسعه دانشگاه کاشان اظهار داشت: یک سالن ورزشی و چهار بلوک خوابگاهی متاهلین نیز توسط خیرین در این دانشگاه در دست ساخت است که این مجموعه ها اول مهرماه امسال افتتاح و مورد بهره برداری قرار می گیرد.

الماسی، همکاری و مشارکت خیرین را در توسعه فضاهای آموزشی لازم دانست و افزود: توسعه فضاهای آموزشی، گامی موثر در راستای ارتقاء فرهنگ وسطح علمی جامعه است.