رشد سه برابری رشته های دکترای دانشگاه کاشان

۲۷ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۶:۲۰ کد : ۲۰۹۳ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان، از رشد سه برابری رشته های تحصیلی دوره دکترای این دانشگاه خبر داد.

دکتر عباس کتابی، تعداد رشته گرایش های تحصیلات تکمیلی دوره دکترای این دانشگاه در سال گذشته را 10 رشته ذکر کرد و گفت: امسال تعداد رشته گرایش های مقطع دکترای این دانشگاه به حدود 30 رشته افزایش یافته است.

وی اظهار داشت: در این رشته گرایش ها، برای اول مهرماه سال جاری حدود 150 دانشجو مشغول به تحصیل می شوند.

وی، افزایش رشته ها و دانشجویان در دوره تحصیلات تکمیلی را از جمله برنامه های این دانشگاه برشمرد و افزود: مهرماه سال جاری، حدود 800 دانشجو نیز در دوره کارشناسی ارشد این دانشگاه، پذیرفته می شوند.

رییس دانشگاه کاشان، به پذیرش حدود 800 دانشجو نیز در دوره کارشناسی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در مجموع حدود یک هزار و 750 دانشجوی جدید در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا برای سال تحصیلی امسال در این دانشگاه مشغول به تحصیل می شوند.

کتابی یادآور شد: این دانشجویان در 50 رشته کارشناسی، 50 رشته کارشناسی ارشد و حدود 30 رشته دکترای این دانشگاه پذیرفته می شوند.

حدود هفت هزار و 500 دانشجو در دانشگاه کاشان مشغول به تحصیل هستند.