پایان نامه دانشجوی پژوهش و هنر دانشگاه کاشان رتبه دوم پایان نامه سال دانشجویی انتخاب شد

۰۳ مهر ۱۳۹۱ | ۱۹:۰۳ کد : ۲۰۹۱ اخبار دانشگاه
مدیر گروه هنر اسلامی و پژوهش و هنر دانشگاه کاشان گفت: پایان نامه خانم "فاطمه کریمی اره کمر" دانشجوی کارشناسی ارشد رشته پژوهش و هنر این دانشگاه به عنوان رتبه دوم پانزدهمین دوره پایان نامه سال دانشجویی برگزیده شد.

دکتر امیر حسین چیت سازیان اظهار داشت: پایان نامه این دانشجو با عنوان "بررسی رابطه بازار هدف با طراحی و رنگ آمیزی قالی قم و ارائه راهکارها در جهت کسب سهم در بازار هدف" به عنوان پایان نامه شایسته تقدیر در گروه هنر و معماری انتخاب شده است.

وی افزود: این دانشجو از پایان نامه خود در سال تحصیلی 91-92 دفاع کرده است.

دکتر امیر حسین چیت سازیان ، راهنما و مهندس حسن عزیزی مشاور این پایان نامه را برعهده داشتند.