نخستین همایش سراسری مهدویت در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۲۶ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۹ کد : ۲۰۹۰ اخبار دانشگاه
نخستین همایش سراسری دانشجویی مهدویت دانشگاه های کشور(رهپویان فرج) مهرماه امسال در دانشگاه کاشان برگزار می شود.

دبیر برگزاری همایش سراسری مهدویت گفت: این همایش با حضور فعالان مهدویت دانشگاه های سراسر کشور به همت کانون نگاه سبز این دانشگاه از یازدهم تا سیزدهم مهرماه برگزار خواهد شد.

مهدی اعرابی، هدف از برگزاری این همایش را ارتقاء سطح کمی و کیفی برنامه های مهدوی در دانشگاه ها در جهت آماده سازی جامعه منتظر ذکر کرد و افزود: از دیگر اهداف مهم این همایش، تاسیس دبیرخانه کانون های مهدویت است.

وی، کارگاه های آموزشی، کمیسیون های تخصصی و نشست های عمومی با موضوع مهدویت را از برنامه های جنبی این همایش برشمرد و اظهار داشت: در این همایش حدود 20 تن از اساتید مطرح حوزه مهدویت حضور خواهند داشت.

دبیر برگزاری همایش سراسری مهدویت خاطر نشان کرد: علاقه مندان شرکت در این همایش می توانند جهت آگاهی از آخرین اخبار همایش به پایگاه اینترنتی www.dabirkhane12.com  مراجعه کنند.