پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان و رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان به مناسبت درگذشت دکتر یزدیان عضو هیأت علمی رشته حقوق

۲۲ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۹ کد : ۲۰۸۹۵ اخبار دانشگاه

انا لله و انا الیه راجعون

خبر ضایعه تاسف‌بار درگذشت استاد ارجمند دانشکده علوم انسانی و حقوق، زنده‌یاد دکتر جعفر یزدیان پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأثر و تأسف جامعه دانشگاهی گردید.
اینجانب ضمن ابراز مراتب تسلیت و همدردی با خانواده گرانقدر ایشان و جامعه علمی کشور، بویژه اساتید گرامی و دانشجویان ایشان در دانشگاه کاشان، با نهایت تاثر و تالم درگذشت آن همکار عزیز و فقید را تسلیت عرض نموده، علو درجات و رحمت و مغفرت واسعه‌ی الهی برای آن استاد گرامی را از درگاه خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

روحش شاد و یادش گرامی باد

دکتر عباس کتابی
رئیس دانشگاه کاشان

انا لله و انا الیه راجعون
و هر از گاهی در گذر زمان و در بی صدایی ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید...
در کمال تأسف و تأثر باخبر شدیم همکار عزیز و ارجمند، محقق ارزشمند جناب آقای دکتر جعفر یزدیان عضو محترم هیأت علمی رشته حقوق دارفانی را وداع گفتند. وظیفه دارم از طرف خود و به نمایندگی از طرف جامعه علمی دانشگاه و دانشکده علوم انسانی و حقوق این ضایعه دردناک را خدمت خانواده محترم ایشان، همکاران محترم و اعضای محترم هیأت علمی گروه حقوق تسلیت عرض نموده، از خداوند متعال برای آن مرحوم مغفرت و علو درجات و برای بازماندگان محترم شان صبر و سلامتی و طول عمر با عزت مسئلت می نمایم.

محسن نیازی
رییس دانشکده علوم انسانی و حقوق