محموله ارزی 160 هزار یورویی تحویل دانشگاه کاشان شد

۲۵ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۳:۴۷ کد : ۲۰۸۵ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان، از تحویل محموله 160 هزار یورویی تجهیزات آزمایشگاهی خریداری شده از مرحله دوم وام ارزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به این دانشگاه خبر داد.

دکتر مجید منعم زاده با اعلام این خبر اظهارداشت: این تجهیزات مربوط به آزمایشگاه  مقاومت مصالح این دانشگاه است.

وی خاطر نشان کرد: دو محموله دیگر نیز مربوط به تجهیزات آزمایشگاه های پژوهشکده های نانو، لابراتور زبان دانشکده علوم انسانی در آستانه ترخیص است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان یادآورشد: با وارد شدن این تجهیزات در مجموع پانزده محموله ارزی خریداری شده این دانشگاه تحویل شده است.

به گفته وی، این دانشگاه در خرید تجهیزات مرحله دوم وام ارزی جز موفق ترین دانشگاه های کشور بوده است.

دکتر منعم زاده تصریح کرد: ورود این تجهیزات آزمایشگاهی، امکان ارتقاء رشته های مختلف تحصیلی و توسعه سطع علمی و آموزشی دانشجویان این دانشگاه را فراهم می کند.