بیانیه رییس دانشگاه کاشان در ساخت فیلم موهن در باره پیامبر اسلام

۲۵ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۲:۵۱ کد : ۲۰۸۳ اخبار دانشگاه
بیانیه رییس دانشگاه کاشان در ساخت فیلم موهن در باره پیامبر اسلام
 بار دیگر دست های آلوده صهیونیست ها و بعضی از کشیش ها ی افراطی آمریکایی که سوء نیت خود را قبلا در مورد آتش زدن قرآن مجید نشان داده بودند از آستین خیانت درآمد و محصول آن فیلمی آمریکایی با اهانت های بی سابقه نسبت به پیامبراکرم (ص) بود.

انتشار فیلم توهین آمیز علیه نبی مکرم اسلام حرکت ناشایست و گسترده مدعیان تکریم ادیان الهی و آسمانی است.

توهین به ساحت مقدس رسول اکرم(ص) نشان داد شعارهایی که آمریکایی ها مبنی بر تکثر فرهنگی حمایت و احترام به فرهنگ های مختلف دینی سر می دهند چقدر پوچ و بی اساس است.

بدون تردید تبعات این توهین ها دامنگیر سردمداران کاخ سیاه خواهد شد که نمونه ای از این خشم و انزجار در واکنش مسلمانان مصر و لیبی تجلی یافت.

اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان دانشگاه کاشان ضمن محکومیت این اقدامات وقیحانه که مصداق سوء استفاده از آزادی بیان است، از مجامع قضایی ملی و بین المللی اشد مجازات برای عاملین این توطئه موهن را خواستارم.

دکتر عباس کتابی

رییس دانشگاه کاشان