نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در آئین تجلیل از پژوهشگران دو درصد برتر دانشگاه کاشان مطرح کرد؛

جهاد، تقوی و علم ملاک برتری انسان است

۱۰ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۶ کد : ۲۰۸۲۹ اخبار دانشگاه

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان گفت: جهاد، تقوی و علم ملاک برتری انسان است.
حجت الاسلام والمسلمین  سیدسعید حسینی در جمع پژوهشگران دو درصد برتر دانشگاه کاشان، ارزش علم را از نظر اسلام بسیار والا دانست و افزود: معرفت الهی با علم حاصل می گردد.
وی سخاوت در علم را مورد تاکید قرار داد و خاطر نشان کرد:  بر اساس احادیث، کسی که علمی را بیاموزد و به دیگری یاد دهد و بخل نورزد  و به شاگردش یاد دهد روز قیامت به تنهایی یک امت محسوب می شود.
امام جمعه کاشان تاکید کرد: خدا شما را نخبه و افرادی دارای استعداد برتر می داند و این نعمتی است که شکر زبانی و عملی نیاز است که باید قدر خود را بدانید.
حجت الاسلام حسینی نخبگان را به تعبیر مقام معظم رهبری آبروی کشور دانست و افزود: علم حیات و زندگی است.
وی از استادان خواست تا دشمن را خوب بشناسند و با استفاده از ظرفیت های کشور و استعداد خود برای ارتقاء کشور بکار ببندید.
امام جمعه کاشان خاطر نشان کرد: شما نخبگان در کنار نخبه بودن بایستی نخبه پروری کنید و سعی کنید ژن نخبه را از کشور محروم نکنید.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به مسئولیت رئیس دانشگاه کاشان به عنوان  رئیس شورای مهدویت کاشان، ترویج مهدویت در دانشگاه را مورد تاکید قرار داد و افزود: استادان دانشگاه باید امام زمان  و قرآن را بیشتر برای جوانان دانشجو معرفی کنند و به آنها توصیه کنند تا روزی یک ربع قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را برای ارتقاء امور زندگی خود بکار گیرید.