کانون دانشجویی همیار سلامت روان دانشگاه کاشان برگزیده شد

۰۷ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۲ کد : ۲۰۸۱۵ اخبار دانشگاه

برای سومین سال پیاپی کانون دانشجویی همیار سلامت روان دانشگاه کاشان درمیان کانون های دانشجویی منطقه 6حائز رتبه برتر شد.

دبیر کانون دانشجویی همیار سلامت روان گفت: در این همایش دو روزه که به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و در راستای آماده سازی مراکز مشاوره و کانون‌های همیار دانشجویی دانشگاه جهت بهبود فضای روان شناختی دانشگاه ها بعد از دو سال اموزش مجازی برگزار گردید سلسله کارگاه های مهارتهای 10 گانه و توانمند سازی دبیران و اعضای اجرایی کانون در زمینه کارگروهی و تشکیلاتی برای شرکت کنندگان برگزارشد.

وی خاطر نشان کرد: نظر به اینکه کانون‌های دانشجویی فرهنگی نقش بسیار اثرگذاری در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مشکلات روان شناختی و سلامت روحی و روان دانشجویان دارند برگزاری چنین گردهمایی‌هایی به صورت سالانه در انتقال تجربیات بین دانشگاهی می‌تواند مفید باشد.

وی گفت: در مراسم اختتامیه که با حضور مدیر کل دفتر مشاوره وسلامت سازمان امور دانشجویان و مدیرکل دفتر فرهنگی وزارت علوم و جمعی از مسئولین دانشگاهی برگزارشد از کانون های منتخب تقدیر به عمل آمد که کانون همیار سلامت روان نیز در میان دانشگاه های منطقه 6 حائز رتبه گردید .

پنجمین همایش سراسری کانون های دانشجویی همیار سلامت روان مرکز مشاوره دانشگاه ها روزهای 19 الی 22 مهرماه در دانشگاه شیراز برگزار شد.

کلید واژه ها: کانون سلامت کانون دانشجویی همیار سلامت