پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت جنایت تروریستی حرم حضرت شاهچراغ علیه السلام

۰۵ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۱ کد : ۲۰۸۰۴ اخبار دانشگاه

بسم رب الشهداء و الصدیقین

جنایت تلخ و تأسف‌بار تروریستی حرم حضرت شاهچراغ علیه‌السلام که منجر به شهادت و مجروح شدن جمعی از زائران و نمازگزاران عزیز شد، موجب تاثر و تألم فراوان اینجانب گردید. دشمنان اسلام باری دیگر با چهره منحوس و ددمنشانه خود جنایت دلخراشی را رقم زدند که ماهیت ضدبشری و استکباری دشمنان بیرونی را افشا کرد و انزجار عمومی را در پی خواهد داشت.
اینجانب به نیابت از خانواده دانشگاه کاشان، ضمن محکومیت اقدامات تروریستی هفته‌های اخیر و شهادت جمعی از نیروهای امنیتی و بسیجی کشورمان، وقوع حادثه تاسف انگیز شیراز را به محضر رهبر معظم انقلاب، ملت شریف ایران، بویژه مردم شهیدپرور استان فارس، بازماندگان و خانواده شهدای گرانقدر تسلیت عرض میکنم و از خداوند متعال برای شهدای مظلوم این حادثه علو درجات مسالت دارم.
عاملین و آمرین این جنایت تروریستی بدانند که چنین اقداماتی مایه خواری ایشان و موجب انسجام و وحدت  روزافزون ملت ایران در تحقق ایرانی سربلند و مقتدر خواهد شد.

دکتر عباس کتابی
رئیس دانشگاه کاشان